Je zoekt bedrukte strandstoelen?
Bij www.strandstoelen.nl hebben we keuze uit maar liefst 8 verschillende uitvoeringen die allemaal bedrukt kunnen worden.

Bedrukte strandstoelen zien we niet alleen meer op stranden. Tegenwoordig worden bedrukte ligstoelen op diverse locaties en evenementen ingezet. Bedrijven hebben diverse toepassingen voor hun bedrukte strandstoelen. Bedrukte houten strandstoelen zijn enorm populair bij jong en oud, opvallende reclame doordat het bedrukkingsvlak groot is. Bekijk de foto’s van onze klanten, hoe zij hun strandstolen gebruiken en hebben laten bedrukken. Inspiratie opdoen aan de hand van deze voorbeelden. Ook kunnen wij bij www.strandstoelen.nl samen met u het ontwerp verzorgen. Deel met ons uw ideeën en stuur het logo en wij maken in overleg een ontwerp voor unieke strandstoel.

Foto’s van klanten

Bedrukte strandstoelen worden door veel soorten bedrijven gebruikt. Bekijk de foto’s van bijvoorbeeld het drankenmerk Peps,i dat ook op wintersportplaatsen strandstoelen inzet als promotiemiddel. Hogeschool Zuyd gebruikt de strandstoelen als aankleding bij Opendagen. Wevers Food Maastricht plaatst de strandstoelen voor de winkel als blikvanger maar ook om er een broodje te eten. Tijdschrift Motorworld neemt de strandstoelen meer naar alle Classic events. Fotostudio Fleur Stassen gebruikt de strandstoelen voor klanten die moeten wachten. Kinderopvang als leuke aankleding maar ook als zitmeubel. Kortom legio mogelijkheden om uw bedrukte strandstoelen op diverse manieren te gebruiken.

Strandstoelen met een korte levertijd

Bedrukte strandstoelen zijn geliefde promotiemiddelen. Onze strandstoelen zijn van een hoge kwaliteit en hierdoor zijn ze langdurig in gebruik en dat komt uw reclame opdruk ten goede. Uw bedrijfslogo of slogan blijft langer onder de aandacht bij uw relaties, en dat is toch de bedoeling van reclame maken.

Onze bedrukte strandstoelen worden op maat gemaakt. De productie start na ontvangst van uw opdracht. In de zomermaanden kan daardoor de levertijd enorm oplopen tot wel 6 weken. Heeft u bedrukte strandstoelen met een kortere levertijd nodig? Dat kan! Van strandstoel Beach Maxi hebben we de frames op voorraad en hoeven dan alleen nog maar de doeken te produceren. Wil je zelf het ontwerp verzorgen? Download dan hier  Stramien Strandstoel-BeachMaxi voor de opmaak.

Prijzen zijn hierdoor voor de productie van 7 werkdagen + transport

  • Prijzen per stuk, exclusief btw: 10st. € 45,95 – 15st. € 44,95 – 25st. € 43,95 – 50st. € 42,50
  • Afmetingen : 130 x 59 x 3,5 cm. Gewicht 3,4kg