festivalstoel met logo

Wil je bedrukte festivalstoeltjes bestellen? Dan heb je bij www.strandstoelen.nl de specialist gevonden. Wij leveren niet alleen diverse modellen strandstoelen, maar ook de kleine festivalstoeltjes en krukjes voor elke festivalganger. Omdat deze stoeltjes licht van gewicht zijn kan iedereen ze makkelijk meenemen naar elk evenement of festival waar geen stoelen voorhanden zijn. Je kunt dan even rustig zitten en uitrusten wanneer jij dat wilt. Deze volledig inklapbare houtenstoeltjes zijn makkelijk om mee te nemen. Maar ook compact om te stapelen. Wil je reclame maken op een evenement? Of heb je stoeltjes nodig die niet veel ruimte innemen? Probeer dan eens deze geliefde bedrukte stoeltjes op het evenement dat je organiseert.

Het zitvlak van type Basic is ruim te noemen 32 x 21 cm., terwijl de complete stoel slechts een afmeting heeft van 73 x 33 cm. en een houten constructie van 3,2 cm. latjes. De uitvoering Solid is een maatje ruimer, de afmetingen zijn 80 x 35 cm. en de latjes zijn 4,5 cm. Bovendien is bij het festivalstoeltje Solid alle hout facet geslepen. Dagje strand of lekker zonnen in het park. Ook dan komen deze compacte houten stoeltjes altijd van pas.

Festivalstoelen laten bedrukken

Je kunt al je eigen festivalstoel laten bedrukken vanaf 50 stuks. Bedrukking op het stoffen gedeelte kan geheel all-over en zelfs in full colour in fotokwaliteit. Deze bedrukte inklapbare stoeltjes hebben een oersterke stoffen bespanning die UV-bestendig is. Hierdoor zal de bedrukking altijd zijn originele kleur behouden. Ook als de festivalstoeltjes veel in de zon staan. Aan de hand van je wensen maken wij een passend ontwerp dat het meest geschikt is voor deze festivalstoeltjes. We laten je dan een digitaal ontwerp zien , hoe jouw bedrukte festivalstoelen er kunnen uitzien. Ben je helemaal te vrede over het ontwerp, dan starten we met de productie. Wil je liever zelf creatief zijn, of je reclamebureau het ontwerp laten maken, klik dan hier voor het downloaden van de template

Festivalstoelen bestellen, hoe doe je dat?

Je kunt het beste met ons bespreken wat je wensen zijn. Immers je hebt een aantal in gedachte en zeker ook een levertijd of datum wanneer je de bedrukte festivalstoeltjes nodig hebt. Zo kun je vooraf overleggen wat de mogelijkheden zijn. We maken dan een passende offerte voor jouw aantal, ontwerp, levertijd en eventueel diverse afleveradressen. Desnoods kunnen we met onze eigen vrachtauto’s de levering op locatie verzorgen. Voor hele korte levertijden hebben we oplossingen zodat je altijd op tijd je bedrukte stoeltjes geleverd krijgt. Wil je meer weten over deze leuke eigentijdse festivalstoeltjes, neem dan contact op met onze klantenservice per mail info@strandstoelen.nl of bel naar 043 6013030 en we zullen je altijd vriendelijk en vakkundig te woord staan. Bij ons zit je altijd goed!

Om je een idee te geven over de prijzen van de bedrukte festivalstoelen onderstaand enkele prijzen:
Prijzen per stuk, inclusief full colour bedrukte stof: 50st. € 23,95 – 100st. € 19,95 – 250st. € 18,95
( uitvoering Basic, alle prijzen exclusief 21% BTW)

Prijzen per stuk, inclusief full colour bedrukte stof: 50st. € 25,95 – 100st. € 21,95 – 250st. € 20,95
( uitvoering Solid, alle prijzen exclusief 21% BTW)