krukje met logo

Zoek je bedrukte inklapbare krukjes? Dan ben je bij www.strandstoelen.nl aan het juiste adres. Bij strandstoelen.nl maken we diverse houten inklapbare zitmeubels ,waarvan de stoffen zitting geheel bedrukt kan worden, zoals strandstoelen, festivalstoelen en de kleine compacte krukjes. Bij diverse soorten evenementen moet er vaak extra stoelen geregeld worden. Onze compacte zitkrukjes kunnen dan een uitkomst leveren.

Organiseer je een groot tuinfeest , bijeenkomst in het park of een muziekfestival ? Probeer het eens met onze bedrukte krukjes in plaats van de standaard huur stoelen. Deze leuke inklapbare krukjes zijn zeer stevig en stabiele. Tevens kunnen de krukjes ook gebruikt worden als voetenbankje of bijzet tafel, eventueel samen met onze grote strandstoelen.

Dit krukje heeft een stevig beuken houten frame en een comfortabel 600D nylon zitvlak. Het krukje is licht van gewicht en heeft de afmeting van 52 x 38 cm. met een frame dikte van 3,2 cm. Het krukje kan gemakkelijk worden dicht geklapt en worden meegenomen. De kans is groot dat de bezoekers de bedrukte krukjes mee nemen, en op deze manier blijft de reclameboodschap onder de aandacht van je relaties.

Klapstoeltje laten bedrukken

Je kunt je eigen krukje laten bedrukken vanaf 50 stuks. Bedrukking op het stoffen gedeelte kan geheel all-over en zelfs in full colour in fotokwaliteit. Deze bedrukte inklapbare krukjes hebben een oersterke stoffen bespanning die UV-bestendig is. Hierdoor zal de bedrukking altijd zijn originele kleur behouden. Ook als de krukjes veel in de zon staan. Aan de hand van je wensen maken wij een passend ontwerp dat het meest geschikt is voor jouw eigen vissersstoeltje. We laten je dan een digitaal ontwerp zien , hoe jouw bedrukte krukjes er kunnen uitzien. Ben je helemaal te vrede over het ontwerp, dan starten we met de productie. Wil je liever zelf ontwerpen, of je reclamebureau het ontwerp laten maken, klik dan hier voor het downloaden van de template

Bedrukte krukjes bestellen, hoe doe je dat?

Je kunt het beste met ons bespreken wat je wensen zijn. Immers je hebt een aantal in gedachte en zeker ook een levertijd of datum wanneer je de bedrukte krukjes nodig hebt. Zo kun je vooraf overleggen wat de mogelijkheden zijn. We maken dan een passende offerte voor het gewenste aantal, ontwerp, levertijd en eventueel diverse afleveradressen. Desnoods kunnen we met onze eigen vrachtauto’s de levering op locatie verzorgen. Wil je meer weten over deze leuke inklapbare krukjes, neem dan contact op met onze klantenservice per mail info@strandstoelen.nl of bel naar 043 601303 en we zullen je altijd vriendelijk en vakkundig te woord staan. Bij ons zit je altijd goed!

Om je een idee te geven over de prijzen van de bedrukte festivalkrukjes onderstaand enkele prijzen: Prijzen per stuk, inclusief full colour bedrukte stof: 50st. € 22,95 – 100st. €18,95 – 250st. €17,95
( alle prijzen exclusief 21% BTW)