U wilt houten strandstoelen laten bedrukken met uw eigen logo en/of teksten?
Bij www.strandstoelen.nl hebben we keuze uit maar liefst 8 verschillende uitvoeringen.

Bedrukte strandstoelen zien we niet alleen meer op stranden. Tegenwoordig worden bedrukte ligstoelen op diverse locaties en evenementen ingezet. Bedrijven hebben diverse toepassingen voor hun bedrukte strandstoelen. Bedrukte houten strandstoelen zijn enorm populair bij jong en oud, opvallende reclame doordat het bedrukkingsvlak groot is. Bekijk de foto’s van onze klanten, hoe zij hun strandstoelen gebruiken en hebben laten bedrukken. Inspiratie opdoen aan de hand van deze voorbeelden. Ook kunnen wij bij www.strandstoelen.nl samen met u het ontwerp verzorgen. Deel met ons uw ideeën en stuur het logo en wij maken in overleg een ontwerp voor unieke strandstoel.

Foto’s van klanten

Bedrukte strandstoelen worden door veel soorten bedrijven gebruikt. Bekijk de foto’s van bijvoorbeeld het drankenmerk Pepsi dat ook op wintersportplaatsen strandstoelen inzet als promotiemiddel. Hogeschool Zuyd gebruikt de strandstoelen als aankleding bij Open Dagen. Wevers Food Maastricht plaatst de strandstoelen voor de winkel als blikvanger maar ook om er een broodje te eten. Tijdschrift Motorworld neemt de strandstoelen mee naar alle Classic events. Fotostudio Fleur Stassen gebruikt de strandstoelen voor klanten die moeten wachten. Kinderopvang als leuke aankleding maar ook als zitmeubel. Kortom legio mogelijkheden om uw bedrukte strandstoelen op diverse manieren te gebruiken.

Strandstoelen met reclame

Strandstoelen zijn geliefde promotiemiddelen. Onze strandstoelen zijn van een hoge kwaliteit en hierdoor zijn ze langdurig in gebruik en dat komt uw reclame opdruk ten goede. Uw bedrijfslogo of slogan blijft langer onder de aandacht bij uw relaties, en dat is toch de bedoeling van reclame maken. Voor bedrukte strandstoelen zijn wij u geschikte partner: www.strandstoelen.nl heeft de meeste keuze in verschillende uitvoeringen van houten opvouwbare strandstoelen die allemaal bedrukt kunnen worden. Onze klantenservice kan u adviseren welke strandstoelen met reclame voor u het meest geschikt zijn.
Laat de houten strandstoelen door ons bedrukken en u heeft een perfect reclame artikel in handen dat tevens zeer geschikt is als origineel relatiegeschenk.

Bij www.strandstoelen.nl zit u goed als het gaat om bedrukte houten strandstoelen