U wilt houten strandstoelen laten bedrukken met uw eigen logo en/of teksten?
Bij www.strandstoelen.nl hebben we keuze uit maar liefst 8 verschillende uitvoeringen.

Bedrukte strandstoelen zien we niet alleen meer op stranden. Tegenwoordig worden bedrukte ligstoelen op diverse locaties en evenementen ingezet. Bedrijven hebben diverse toepassingen voor hun bedrukte strandstoelen. Bedrukte houten strandstoelen zijn enorm populair bij jong en oud, opvallende reclame doordat het bedrukkingsvlak groot is. Bekijk de foto’s van onze klanten, hoe zij hun strandstoelen gebruiken en hebben laten bedrukken. Inspiratie opdoen aan de hand van deze voorbeelden. Ook kunnen wij bij www.strandstoelen.nl samen met u het ontwerp verzorgen. Deel met ons uw ideeën en stuur het logo en wij maken in overleg een ontwerp voor unieke strandstoel.

Foto’s van klanten

Bedrukte strandstoelen worden door veel soorten bedrijven gebruikt. Bekijk de foto’s van bijvoorbeeld het drankenmerk Pepsi dat ook op wintersportplaatsen strandstoelen inzet als promotiemiddel. Hogeschool Zuyd gebruikt de strandstoelen als aankleding bij Open Dagen. Wevers Food Maastricht plaatst de strandstoelen voor de winkel als blikvanger maar ook om er een broodje te eten. Tijdschrift Motorworld neemt de strandstoelen mee naar alle Classic events. Fotostudio Fleur Stassen gebruikt de strandstoelen voor klanten die moeten wachten. Kinderopvang als leuke aankleding maar ook als zitmeubel. Kortom legio mogelijkheden om uw bedrukte strandstoelen op diverse manieren te gebruiken.

Strandstoelen met reclame

Strandstoelen zijn geliefde promotiemiddelen. Onze strandstoelen zijn van een hoge kwaliteit en hierdoor zijn ze langdurig in gebruik en dat komt uw reclame opdruk ten goede. Uw bedrijfslogo of slogan blijft langer onder de aandacht bij uw relaties, en dat is toch de bedoeling van reclame maken. Voor bedrukte strandstoelen zijn wij u geschikte partner: www.strandstoelen.nl heeft de meeste keuze in verschillende uitvoeringen van houten opvouwbare strandstoelen die allemaal bedrukt kunnen worden. Onze klantenservice kan u adviseren welke strandstoelen met reclame voor u het meest geschikt zijn.
Laat de houten strandstoelen door ons bedrukken en u heeft een perfect reclame artikel in handen dat tevens zeer geschikt is als origineel relatiegeschenk.

Bij www.strandstoelen.nl zit u goed als het gaat om bedrukte houten strandstoelen.

 

De bedrukte strandstoenlen zijn een absolute blikvanger op festivals, beurzen of bedrijfsevenementen en zetten uw reclameboodschap vakkundig in de schijnwerpers. Onze individueel bedrukte strandstoelen worden in de zomer ook gebruikt op terrassen, tuinen of in bars als extra uitbreiding van relax en zitplaatsen. Natuurlijk ook makkelijk om mee te nemen als campingstoel. U kunt onze goedkope houten ligstoelen bedrukken met uw logo / motief. Onze bedrukte ligstoelen zijn verkrijgbaar in 8 verschillende uitvoeringen (zonder of met armleuningen en ook met of zonder beschermlaag). Uiteraard kunt u onze ligstoelen ook thuis gebruiken als tuinmeubilair. Ook de rugleuningen kun je verstellen voor extra comfort. Onze lstrandstoelen worden ook gepersonaliseerd als bijzonder hoogwaardig relatiegeschenk voor uw relaties of medewerkers.

Onze opvouwbare reclame-relaxstoelen worden gekenmerkt door hun perfecte gebruiks- en reclamefunctie. De constructie is gemaakt van beukenhout en is daardoor zeer stabiel. Bovendien voorkomt de safety-clips het ongecontroleerd dicht klappen. De print en de stof zijn weerbestendig.

Samenvatting:

– individueel bedrukt met uw motief of logo
– perfect als ligstoel voor op je terras, tuin of festival
– opvouwbaar en gemakkelijk te vervoeren
– verkrijgbaar met of zonder armleuningen
– gemaakt van beukenhout
– snelle montage en demontage van de ligstoel

Wij zien het wel zitten om van uw ontwerp een prachtige unieke strandstoel te maken.