strandstoel voor twee

U zoekt een grote houten strandstoel die geschikt is voor twee personen?
Dan is de strandstoel DUO de perfecte optie: Dubbele bedrukking en zitvlak voor twee personen.

Deze grote verstelbare houten strandstoel is geschikt om met twee personen tegelijk te zitten. Enorme groot bedrukkingsvalk door de dubbelen doeken. Het is zelfs mogelijk om één groot doek te monteren. Kiest u voor de bespanning van twee doeken, dan kunnen we aparte opdruk voor elk doek maken.

Een echte blikvanger is deze grote Duo strandstoel. Inzetbaar bij festivals of openlucht cinema. Gezellig met zijn tweetjes in één strandstoel zitten. Zeker weten dat uw eigen opdruk door iedereen gezien zal worden. Er zullen veel foto’s van gemaakt worden die vervolgens gepost worden op een Social Media platform. Dat is toch ook de opzet van reclame maken: uw beeldmerk moet opvallen en gezien worden! Inzetbaar bij marketing campagnes met thema’s als: “connecting people”, “together”, “samenwerking” , “fusie” , “nieuw logo vs oud logo” etc.

Deze grote houten DUO strandstoelen zijn gemaakt van 100% beukenhout frame en bespannen met een oersterk polyester doek, dat geheel in full colour bedrukt kan worden. Laat de houten strandstoelen door ons bedrukken en u heeft een geweldig opvallend reclameartikel in handen dat ook een erg decoratief meubel is. Bij www.strandstoelen.nl zit u goed als het gaat om bedrukte houten strandstoelen. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of wij maken in overleg met uw wensen, een uniek en opvallend ontwerp. Wilt u zelf, of uw eigen ontwerper aan de slag met het artwork? Download dan hier het stramien voor de opmaak. Deze uitvoering kan ook opgevouwen worden. Op een pallet passen precies 25 stuks.

  • Prijzen per stuk, exclusief btw: 10st.€ 97,95
  • Afmeting 125 x 125 x 3,2cm. Gewicht 5,8kg