verstelbare strandstoeel

U wilt een strandstoel met armleuningen laten bedrukken met uw eigen opdruk?
Dan is strandstoel Relax uw keuze. De naam zegt het al: relax in deze heerlijk zittende strandstoel.

De strandstoel Relax is gebaseerd op ons meest verkochte model de strandstoel Promo. Echter nu met van twee comfortabele houten armleuningen. Deze houten strandstoel Relax is gemaakt van massief beukenhout gecombineerd met een polyesterdoek van 280g/m2. Gemakkelijke constructie voor het opvouwen en direct klaar voor gebruik. Afmeting is 125 x 58 x 3,2cm met een gewicht van 3,8kg. De houten strandstoel is voorzien van kunststof safety-clips en instelbaar in 3 verschillende comfort standen. Zelfs met de extra armleuningen zijn deze strandstoelen makkelijk plat te vouwen en nemen deze strandstoelen niet veel plaats in beslag, dat is goedkoop bij transport en makkelijk voor in de opslag. Op een pallet van 125 x 80 cm. passen 75 stuks. ( totaal 290kg.)

De strandstoel Relax kan geheel all-over in full colour bedrukt worden. Dit gecombineerd met een zeer aantrekkelijke prijs maakt dat de strandstoel Relax erg geliefd is tijdens grootschalige evenementen waarbij het belangrijk is dat uw logo, tekst of slogan door een groot publiek gezien wordt. Het polyester doek is wit en wordt aan één kant bedrukt met uw afbeelding, zelfs in full colour. De achterkant van het doek blijft wit. Het beuken houten frame is onbehandeld naturel, maar kan naar wens in 6 verschillende kleuren vernist worden. Kleuren vernis zijn: blauw, zwart, licht grijs, oranje, geel en rood. Bestel uw strandstoelen in uw eigen bedrijfskleuren dan heeft u een echt opvallend marketing tool waar iedereen vrolijk van zal worden. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en kunnen ook voor u het complete ontwerp verzorgen. Onze ontwerpers hebben jarenlang ervaring en weten precies wat druktechnisch mogelijk is. Wilt u zelf, of uw eigen ontwerper aan de slag met het artwork? Download dan hier het stramien voor de opmaak.

Uw klanten of relaties zitten nu nog beter op deze bedrukte strandstoelen met armleuning. Laat de houten strandstoelen door ons bedrukken en u heeft een perfect reclame artikel in handen dat tevens zeer geschikt is als geschenk voor uw medewerkers en/of relaties. Combineer bijvoorbeeld de strandstoel met een leuke strandtas, hamamdoek of strandlaken en u heeft een indrukwekkend relatiegeschenk.
Bij www.strandstoelen.nl zit u goed als het gaat om bedrukte houten strandstoelen.

  • Prijzen per stuk, exclusief btw: 25st. € 43,95 – 50st. € 35,95 – 100st. € 31,95
  • Afmeting 125 x 58 x 3,2cm. Gewicht 3,8kg

We kunnen ook een grotere uitvoering maken van deze strandstoel met armleuningen:  de Relax Maxi.
Deze uitvoering is 15cm. langer en 3cm. breder.

  • Prijzen per stuk, exclusief btw: 25st. € 46,95 – 50st. € 38,95 – 100st. € 34,95
  • Afmeting 140 x 58 x 3,4cm. Gewicht 4,1kg