Strandstoel original

Direct bedrukte strandstoelen nodig?

De strandstoel Original is direct uit voorraad leverbaar.

Je kunt een  gekleurd katoenen of canvas doek kiezen. Uit voorraad zijn de kleuren in katoen: geel (± pms 114 U) , oranje (± pms Orange 021 U), zandgeel (± pms 7408 U), ecru naturel, rood, wit, zwart, navy, antracite-grijs. De beuken houten frames liggen klaar voor montage van het doek. Hierdoor kunnen we zelfs in één dag de gewenste strandstoelen aan u leveren.

 

Houten strandstoelen bedrukken.

Wil je de strandstoelen bedrukken met je eigen logo of pakkende tekst? Dat kunnen we binnen enkele dagen voor je regelen. De bedrukking komt slijtvast op het katoenen of canvas doek. Bedrukte strandstoelen worden nog leuker met een grappige slogan of logo. Bestel diverse kleuren stof zonder probleem. De frisse kleurtjes zullen zeker de aandacht trekken.

 

Neem elke dag een uur vakantie!

Van deze gekleurde strandstoelen wordt iedereen blij. Daarom zijn strandstoelen leuk om te geven aan je medewerkers of klanten. Een relatiegeschenk waar iedereen vrolijk van zal worden. De bedrukte houten strandstoelen zijn eenvoudig in te klappen en kunnen eenvoudig worden meegenomen naar het park of strand. (gewicht 3,2 kg.) De opdruk van je bedrijf wordt dan ook door veel mensen gezien. Voor de horeca of evenementen zijn deze strandstoelen een perfecte oplossing voor de uitbreiding van je terras. Wat dacht je van een filmvoorstelling in de buitenlucht? Een groot aantal strandstoelen op een plein zal zeker de aandacht trekken. Mensen maken foto’s van de strandstoelen en plaatsen dit op socialmedia. Wow, veel reclame voor je bedrijf of evenement.

 

Korte levertijd en niet duur.

  • Prijzen per stuk, exclusief btw: 25st. € 33,95 – 50st. € 30,95 – 100st. € 29,95
  • Afmetingen ingeklapt : 131 x 56 x 3,1 cm. Gewicht 3,1 kg
  • Levertijd : uit voorraad, met opdruk 1 week.