strandstoel,bestellen,logo

U wilt houten strandstoelen laten bedrukken met uw full colour afbeelding?
Dat kan nu bij www.strandstoelen.nl. Met een uv-bestendige, digitale bedrukking in fotokwaliteit
Prijzen per stuk, inclusief full colour druk, exclusief btw: 25st. € 38,95 – 50st. € 33,95 – 100st. € 31,95

De strandstoel Promo kan gemaakt worden met eigen logo vanaf 25 stuks.
Is dat aantal te hoog voor je?

Onze strandstoel Beach Maxi kunnen we leveren vanaf 9 stuks: klik hier > Strandstoel Beach Maxi

De strandstoel Promo is het meest verkochte model. Onze houten strandstoel Promo is gemaakt van massief FSC beukenhout gecombineerd met een natuurlijk off-white canvas doek van 300 g/m2 of met een wit polyesterdoek van 235g/m2. Tegen een meerprijs kunnen we ook gerecycled polyester doek leveren ( rPET). Eenvoudige constructie en direct klaar voor gebruik. Afmeting gevouwen is 125 x 54 x 3,2cm met een gewicht van 3,2 kg. De houten strandstoel is voorzien van kunststof safety-clips in de kleur ecru of zwart en instelbaar in 3 verschillende comfort standen. Volledig plat gevouwen nemen deze strandstoelen niet veel plaats in beslag, dat is goedkoop bij transport en makkelijk voor in de opslag. Op een pallet van 125 x 80 cm. passen 75 stuks. ( totaal 278 kg.)

De strandstoel Promo kan geheel all-over in full colour bedrukt worden. Dit gecombineerd met een zeer aantrekkelijke prijs maakt dat de strandstoel Promo erg geliefd is tijdens grootschalige evenementen waarbij het belangrijk is dat uw logo, tekst of slogan door een groot publiek gezien wordt. Het canvas doek is off-white en het polyester doek is wit en wordt aan één kant bedrukt met uw afbeelding, zelfs in full colour. De achterkant van het doek blijft off-white of wit.

Het beuken houten frame is onbehandeld naturel, maar kan naar wens in 6 verschillende kleuren vernist worden. Kleuren vernis zijn: blauw, zwart, licht grijs, oranje, geel en rood. Ook kan het beuken houten frame gebeitst worden in de uitvoering: naturel, mahonie, pallisander, teak, eiken, en donker ebben. Bestel uw strandstoelen in uw eigen bedrijfskleuren dan heeft een echt opvallend marketing tool waar iedereen vrolijk van zal worden. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en kunnen ook voor u het complete ontwerp uitvoeren. Onze ontwerpers hebben jarenlang ervaring en weten precies wat druktechnisch mogelijk is. Wilt u zelf, of uw eigen ontwerper aan de slag met het artwork? Download dan hier het stramien voor de opmaak.

Bedrukte houten strandstoelen zijn een innovatieve manier van reclame maken. Laat de houten strandstoelen door ons bedrukken en u heeft een perfect reclame artikel in handen dat tevens zeer geschikt is als origineel relatiegeschenk. Bij www.strandstoelen.nl zit u goed als het gaat om bedrukte houten strandstoelen.

Duurzaamheid.
Onze frames worden allemaal in Europa gemaakt. Alle frames zijn gemaakt  FSC-gecertificeerd beuken hout. Geen tropisch hout uit verre landen. Doek is gemaakt van 100% nieuwe polyester of kan met een meerprijs geleverd worden met een gerecycled polyester doek ( rPET). Bedrukking is digitale sublimatie, dus geen schadelijke drukinkt of verf.

Prijzen per stuk, inclusief full colour druk, exclusief btw: 25st. € 38,95 – 50st. € 33,95 – 100st. € 31,95