Bedrukte strandstoel met korte levertijd bestellen.

Prijzen inclusief zeer korte levertijd voor de bedrukte strandstoel Beach Maxi
Prijzen per stuk, exclusief btw: 9st. € 54,95 – 12st. 52,95 – 15st. € 51,95 – 24st. € 50,95 – 51st. € 49,50
( besteleenheid per 3 stuks – inclusief full colour bedrukken – alle prijzen exclusief 21% BTW )

Heb je een evenement of activiteit en ben je vergeten bedrukte strandstoelen te bestellen? Maak je geen zorgen, wij, bij www.strandstoelen.nl kunnen je probleem oplossen. Wij kunnen namelijk snel en uit voorraad het model strandstoel Beach Maxi leveren. De houten frames van de strandstoelen zijn op voorraad in ons magazijn in Valkenburg en we hoeven alleen het stoffen doek te bedrukken met je eigen ontwerp. Het bedrukken van de doeken kan met een korte levertijd. Zodoende kunnen we dus zeer snel bedrukte strandstoelen leveren, zonder extra kosten of toeslagen.

Het is ook mogelijk om een dubbelzijdig doek te laten maken. Er worden dan twee bedrukte doeken aan elkaar genaaid. De voorkant en de achterkant kunt je in twee verschillende ontwerpen laten maken. Het is wel verstandig om dezelfde kleur achtergrond te kiezen. Een dubbelzijdig doek is zeker mooi, maar wel duurder. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen bij onze afdeling verkoop of mail naar info@strandstoelen.nl

 

Strandstoel Beach Maxi is de beste keuze.

Onze populaire bedrukte strandstoelen zijn er in diverse afmetingen en uitvoeringen. Model Beach Maxi is het grootste model in het assortiment en bied optimaal zitcomfort ook voor personen groter dan 185cm en zwaarder dan 100 kg. Het houten frame van deze strandstoel is bijvoorbeeld 15cm. langer dan ons model Strandstoel Budget. Bovendien zijn ook de houten latten dikker dan de standaard strandstoelen. Het beuken houten frame is met transparante olie* behandeld en voelt fijn aan en ziet er prachtig uit. Hierdoor is het frame beter bestand tegen alle weersinvloeden. Bovendien is het geolied frame waterafstotend. Extra sterk polyester van 245g/m2 met witte PU-coating aan de achterkant, waardoor er geen doordruk is. Dit luxe doek is waterafstotend, brandvertragend B1- Classificatie en hierdoor ook geschikt voor indoor gebruik bij beurzen of horeca.
De strandstoel heeft ingeklapt de afmeting : 132 x 58 x 3,2 cm. en weegt 3,5 kg en heeft een probleemloos draagvermogen tot 125 Kg. Ondanks zijn iets groter formaat is deze strandstoel makkelijk opklapbaar en ingeklapt makkelijk te vervoeren. Ook het stapelen voor een eventuele opslag is eenvoudig.

 

Strandstoel bestellen met een korte levertijd, hoe doe je dat?

Je kunt het beste met ons bespreken wat je wensen zijn. Immers je hebt een aantal in gedachte en zeker ook een levertijd of datum wanneer je de bedrukte strandstoelen nodig hebt. Zo kun je vooraf overleggen wat de mogelijkheden zijn. We maken dan een passende offerte voor jouw aantal, ontwerp en levertijd. Desnoods kunnen we met onze eigen vrachtauto de levering op locatie verzorgen. Voor hele korte levertijden hebben we oplossingen zodat je altijd op tijd je bedrukte strandstoelen geleverd krijgt. Aan de hand van je wensen maken wij een passend ontwerp. We laten je dan een digitaal ontwerp zien , hoe jouw bedrukte strandstoelen er gaan uitzien. Ben je helemaal tevreden over het ontwerp, dan starten we met de productie. Wil je liever zelf creatief zijn, of je reclamebureau het ontwerp laten maken, klik dan hier:  Strandstoel Beach Maxi

Neem contact op met onze klantenservice per mail info@strandstoelen.nl of bel naar 043 6013030 en we zullen je altijd vriendelijk en vakkundig te woord staan. Bij ons zit je altijd goed!

Onderstaand prijzen voor onze grote bedrukte strandstoel Beach Maxi:
Prijzen per stuk, exclusief btw: 9st. € 54,95 – 12st. 52,95 – 15st. € 51,95 – 24st. € 50,95 – 51st. € 49,50
( besteleenheid per 3 stuks – alle prijzen exclusief 21% BTW) ( *zonder olie behandeling € 3,00 goedkoper )