strandstoel custom made

U wilt houten bedrukte strandstoelen bestellen voor de beste prijs?
Dan is onze strandstoel Budget de beste keuze, goedkoop met gratis opdruk.

  • Prijzen per stuk, met polyester doek exclusief btw: 25st. € 31,95 – 50st. € 27,95 – 100st. € 25,95
  • Prijzen per stuk, met katoenen doek exclusief btw: 25st. € 30,95 – 50st. € 26,95 – 100st. € 24,95

De strandstoel Budget kan gemaakt worden met eigen logo vanaf 25 stuks.
Is dat aantal te hoog voor je?

Onze strandstoel Beach Maxi kunnen we leveren vanaf 9 stuks: klik hier > Strandstoel Beach Maxi

De strandstoel Budget ons goedkoopste model. Niet dat dit model van een mindere kwaliteit is. De houten strandstoel Budget is alleen 5cm. korter. Het beuken houten en stof zijn gelijk aan de kwaliteit van al onze strandstoelen. Hierdoor passen deze ligstoelen precies op een europallet. Transportkosten zijn namelijk een bepalende kostenfactor bij strandstoelen. Er kunnen nu probleemloos 80 stuks gestapeld worden op een europallet. Handig in de opslag en goedkoper in het transport. De houten strandstoel Budget is gemaakt van massief beukenhout en naar keuze te bespannen met katoenen of polyester doek. Eenvoudige constructie en direct klaar voor gebruik. Afmeting in gesloten stand is 120 x 55 x 3,2cm met een gewicht van 3,1 kg. De houten strandstoel is voorzien van kunststof safety-clips en instelbaar in 3 verschillende comfort standen. Volledig plat gevouwen nemen deze strandstoelen niet veel plaats in beslag.

Vestig de aandacht op uw bedrijfslogo met deze geliefde houten strandstoelen. Of gebruik de bedrukte strandstoelen voor decoratie in uw showroom, bedrijfspand tijdens een Open Dag of in een stand tijdens een beurs. Het beuken houten frame is onbehandeld naturel, maar kan naar wens in 6 verschillende kleuren vernist worden. U kunt kiezen uit vernis in blauw, zwart, licht grijs, oranje, geel en rood. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en kunnen ook voor u het complete ontwerp uitvoeren. Onze ontwerpers hebben jarenlang ervaring en weten precies wat druktechnisch mogelijk is. Wilt u zelf, of uw eigen ontwerper aan de slag met het artwork? Download dan hier het stramien voor de opmaak.

Bedrukte houten strandstoelen zijn een innovatieve manier van reclame maken. Laat de houten strandstoelen door ons bedrukken en u heeft een perfect reclame artikel in handen dat tevens zeer geschikt is als origineel relatiegeschenk. Bij www.strandstoelen.nl zit u goed als het gaat om bedrukte houten strandstoelen.

  • Prijzen per stuk, met polyester doek 235g/m2 exclusief btw: 25st. € 31,95 – 50st. € 27,95 – 100st. € 25,95