strandstoel custom made

U wilt houten bedrukte strandstoelen bestellen voor de beste prijs?
Dan is onze strandstoel Budget de beste keuze: compact en goedkoop met gratis opdruk.
Deze kleine strandstoel heeft ingeklapt slechts een formaat van 122 x 54 cm. en hiermee het kleinste model in een lichte uitvoering. Perfect voor promotie in uw winkel of beursstand.
Licht van gewicht en makkelijk op te bergen.

Prijzen op basis van standaard levertijd:

  • Prijzen per stuk, met polyester doek exclusief btw: 25st. € 35,95 – 50st. € 30,95 – 100st. € 28,95

De strandstoel Budget kan gemaakt worden met eigen logo vanaf 25 stuks.
Is dat aantal te hoog voor je?

Onze strandstoel Beach Maxi kunnen we leveren vanaf 9 stuks: klik hier > Strandstoel Beach Maxi

De strandstoel Budget ons goedkoopste model. Niet dat dit model van een mindere kwaliteit is. Het houten frames van strandstoel Budget is alleen kleiner. Het beuken houten en stof zijn gelijk aan de kwaliteit van al onze strandstoelen. Een kleiner frame is goedkoper in het verzenden. Transportkosten zijn namelijk een bepalende kostenfactor bij strandstoelen. Er kunnen nu probleemloos 100 stuks gestapeld worden op een pallet. Handig in de opslag en goedkoper in het transport. De houten strandstoel Budget is gemaakt van massief beukenhout en naar keuze te bespannen met katoenen of polyester doek. Eenvoudige constructie en direct klaar voor gebruik. Afmeting in gesloten stand is 122 x 54 x 3,1 cm met een gewicht van 3,1 kg. De houten strandstoel is voorzien van kunststof veiligheidshaken en instelbaar in 3 verschillende comfort standen. Volledig plat gevouwen nemen deze strandstoelen niet veel plaats in beslag.

Vestig de aandacht op uw bedrijfslogo met deze geliefde houten strandstoelen. Of gebruik de bedrukte strandstoelen voor decoratie in uw showroom, bedrijfspand tijdens een Open Dag of in een stand tijdens een beurs. Het beuken houten frame is onbehandeld naturel, maar kan naar wens in 6 verschillende kleuren vernist worden. U kunt kiezen uit vernis in blauw, zwart, licht grijs, oranje, geel en rood. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en kunnen ook voor u het complete ontwerp uitvoeren. Onze ontwerpers hebben jarenlang ervaring en weten precies wat druktechnisch mogelijk is. Wilt u zelf, of uw eigen ontwerper aan de slag met het artwork? Download dan hier het stramien voor de opmaak.

Bedrukte houten strandstoelen zijn een innovatieve manier van reclame maken. Laat de houten strandstoelen door ons bedrukken en u heeft een perfect reclame artikel in handen dat tevens zeer geschikt is als origineel relatiegeschenk. Bij www.strandstoelen.nl zit u goed als het gaat om bedrukte houten strandstoelen.

  • Prijzen per stuk, met polyester doek 195g/m2 exclusief btw:
  • Prijzen per stuk, met polyester doek exclusief btw: 25st. € 35,95 – 50st. € 30,95 – 100st. € 28,95
  • Let op dit is een kleiner stoeltje 122 cm. !
  • Heeft u bedrukte strandstoelen snel nodig? Vraag naar onze Express Solution. Prijzen op aanvraag