strandstoel voor kinderen

Zoekt u houten strandstoelen die geschikt zijn voor kleine kinderen?
Bij strandstoelen.nl leveren we bedrukte strandstoelen speciaal voor de kleintjes

De klassieke houten strandstoelen zijn altijd geliefd geweest. Dat hebben ook fabrikanten van drankmerken, en andere bedrijven ontdekt. Strandstoelen bedrukt met uw eigen beeldmerk of slogan, tovert bij iedereen een glimlach op zijn gezicht. Promotie strandstoelen zijn op veel plaatsen inzetbaar: showroom, terras, festivals, beurzen en natuurlijk gewoon op het strand. Helaas worden de kleintjes onder ons hierbij vergeten. Een standaard strandstoel is veel te groot voor kinderen. Vandaar dat we speciaal voor kinderen, kleine bedrukte strandstoeltjes kunnen leveren. De afmeting van deze kinderstrandstoel is 100 x 47 x 3,3cm. Bespannen met oersterk polyester stof die geheel in full colour bedrukt kan worden. Deze sterke stof kan een stootje verdragen en is water- en vuilafstotend, en dat is bij die kleintjes wel eens nodig……

Kinderstrandstoelen bedrukt met uw eigen opdruk zijn geweldig als relatiegeschenk bij aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe babykamer. Ook zeer decoratief bij de inrichting van een kinderopvang of als cadeau te geven bij een kinderkledingzaak. Wat dacht u van een strandstoel voor kinderen op het strand! Bedrukt met uw merk van kinderspeelgoed, kledingmerk, drankje of anders. Hoe klein de kinderstrandstoelen ook zijn, groot is de aandacht die u bereikt.

De strandstoelen voor kinderen zijn gemaakt van 4-zijdig glad geschaafd naturel beukenhout met een oersterk polyesterdoek dat in full colour bedrukt kan worden. Verstelbaar in 2 maten d.m.v. veilige kunststof safety-clips. Het houten frame kan ook tegen een meerprijs van € 3,00 vernist worden in een kleur naar keuze. U kunt kiezen uit de verniskleuren: rood, geel, wit, zwart, blauw en lichtgrijs. Ook is het mogelijk om de strandstoelen te bespannen met een gekleurd katoenen doek. Neem contact op met onze klantenservice en zij kunnen u alle mogelijkheden vertellen.

Wilt u zelf, of uw eigen ontwerper aan de slag met het artwork? Download dan hier het stramien voor de opmaak.

  • Prijzen per stuk, met polyester doek exclusief btw: 25st. € 39,50 – 50st. € 32,95 – 100st. € 26,95
  • Afmeting 100 x 47 x 3,3cm. Gewicht 2,8kg.