strandstoel met logo groen

U zoekt houten strandstoelen met katoenen doek en die bedrukt kunnen worden met je logo?
Onze strandstoel Classic is precies wat je zoekt: houten frame, katoenen doek, gratis opdruk.

Het katoenen doek van deze houten strandstoelen is leverbaar in 15 verschillende kleuren: kelly green, bottle groen, blue jeans, royal blue, nayy blue, wit, steen grijs, muis grijs, antracite, zwart, geel, zandgeel, oranje, rood en bordeaux. Bij strandstoelen.nl bedrukken we het katoenen doek in zeefdruk in een maximaal formaat A3 ( 42 x 30 cm. )
Het frame is van massief natuurlijk beuken hout en is d.m.v drie uitsparingen verstelbaar in verschillende standen. Leverbaar met of zonder de kunststof safety-clips. Je kunt kiezen voor een verwisselbare katoenen stof of een vaste bevestiging van de stof. Bij de verwisselbare uitvoeringen heeft het doek aan de boven- en onderkant een lus, waardoor de houten stokjes gemonteerd worden. Je kunt dan zelf de stof eenvoudig los maken om bijvoorbeeld te wassen. De bedrukte katoenen stof is wasbaar op 40 graden.

Houten strandstoelen met een bedrukt katoenen doek zijn frisse opvallende reclame objecten. De gekleurde katoenen stoffen zijn door-en-door gekleurd, de voor- en de achterkant zijn dus beide in dezelfde kleur. Je logo staat prominent in de belangstelling. Bedrukte houten strandstoelen zijn eenvoudig inzetbaar bij diverse evenementen. Promoot je product of je nieuwe logo met deze trendy strandstoelen, en dan zit u altijd goed!. Bedrukte strandstoelen zijn zo geliefd dat er veelvuldig foto’s worden gemaakt, foto’s van bedrukte strandstoelen met uw logo. Deze foto’s worden vaak op Social Media gepost en geliket. Geweldig reclame voor je bedrijf of evenement.

Bedrukte houten strandstoelen zijn een innovatieve manier van reclame maken. Laat de houten strandstoelen door ons bedrukken en je hebt een perfect reclameartikel in handen dat tevens zeer geschikt is als origineel relatiegeschenk. Bij www.strandstoelen.nl zit je goed als het gaat om bedrukte houten strandstoelen. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren of wij maken in overleg, een uniek en opvallend ontwerp. Wilt je zelf, of je eigen ontwerper aan de slag met het artwork? Download dan hier het stramien A strandstoel Classic voor de opmaak.

De kans is groot dat we in 2020 en 2021  vakantie gaan vieren in eigen tuin. #stayhome…Veel mensen zullen de vakantie thuis doorbrengen. Daar kun je dus maar beter het beste van maken! Om je relaties en/of medewerkers een beetje op te vrolijken kun je ze blij maken met een klassieke inklapbare houten strandstoel met eigen opdruk. De klassieke inklapbare houten strandstoel is een echte eyecatcher, zeker als je het doek laat bedrukken met een foto van strand, zon en zee of het palmbomen. Zo krijg je toch het ultieme vakantiegevoel, maar dan in eigen tuin/op eigen balkon. Je kunt ook kiezen voor de iconische ouderwetse gekleurde verticale strepen: rood / blauw / geel / groen met wit gestreept. Thuisvakantie in eigen tuin of op eigen balkon, tuinvakantie in eigen strandstoel. De stoelen zijn makkelijk uit te klappen en op te bergen.

De klassieke strandstoel bedrukken met jouw logo…als je een cadeau zoekt waar je je relaties/medewerkers echt een plezier mee kunt doen dan is het deze strandstoel wel. Het brengt ons in vakantiesfeer, ook al moet dit jammer genoeg voorlopig vakantie in eigen huis, tuin of balkon vieren. Ook als relatiegeschenk geschikt.

Duurzaamheid

Onze frames worden allemaal in Europa gemaakt. Alle frames zijn gemaakt  FSC-gecertificeerd beuken hout. Geen tropisch hout uit verre landen. Doek is gemaakt van 100% katoen.

Wat kost een bedrukte strandstoel?
  • Prijzen per stuk, exclusief btw: 25st. € 36,95 – 50st. € 31,95 – 100st. € 28,95
  • Uitvoering met vaste stof, geen kunststof safety-clips en bedrukt in 1 kleur.
  • Afmeting ingeklapt 125 x 55 x 3,2cm. Gewicht 3,0kg.

De strandstoel Classic kan gemaakt worden met eigen logo vanaf 25 stuks.
Is dat aantal te hoog voor je?
Onze strandstoel Beach Maxi kunnen we leveren vanaf 9 stuks: klik hier > Strandstoel Beach Maxi

Heb je razend snel bedrukte strandstoelen nodig? Vraag dan naar de strandstoel Classic+ ( plus ) De Classic+ heeft een groter frame, altijd de mogelijkheid van een verwisselbare katoenen stof, kan in meerderen kleuren bedrukt worden en is leverbaar binnen enkele dagen.