Strandstoelen,ligstoelen,bedrukken,logo

U zoekt houten strandstoelen die het gehele jaar buiten kunnen staan?
Dan is onze strandstoel 4Seasons het meest geschikte model.

Een bedrukte houten strandstoel hoeft niet alleen gebruikt te worden in de zomer maanden. U kunt nu het hele jaar door uw bedrukte strandstoel als promotiemiddel inzetten. Het polyester doek is gemaakt van gaatjes stof ( mesh) en rottingsvrij en UV-bestendig behandeld. Het houten frame is van de beste kwaliteit Europees beuken hout en meermaals geolied om verwering tegen te gaan. Strandstoel 4Seasons is daarom zeer geschikt als buitenreclame bij een zwembad, terrassen, wintersport of andere activiteiten die het gehele jaar buiten plaats vinden. Het gaatjes doek zorgt voor snelle afvoer van water en droogt ook sneller dan normale stof. Maak het gehele jaar door reclame met uw eigen bedrukte strandstoelen.

Bedrukte houten strandstoelen zie je allang niet meer alleen op stranden en bij Beach Clubs. Tegenwoordig is een strandstoel met opdruk een geliefd reclame artikel dat ingezet wordt bij diverse promotionele acties zoals bij beurzen, festivals, evenementen, wintersport, terrassen zowel binnen als buiten. Houten strandstoelen bedrukt met uw eigen bedrijfslogo zijn opvallende en vrolijke promotiemiddelen met een groot vlak voor uw eigen afbeelding, tekst en/of foto’s.

Bedrukte houten strandstoelen zijn een innovatieve manier van reclame maken. Laat de houten strandstoelen door ons bedrukken en u heeft een perfect reclame artikel in handen dat tevens zeer geschikt is als origineel relatiegeschenk. Bij www.strandstoelen.nl zit u goed als het gaat om bedrukte houten strandstoelen. U kunt zelf een ontwerp aanleveren of wij maken in overleg met uw wensen, een uniek en opvallend ontwerp. Wilt u zelf voor het ontwerp zorgen en gebruik maken van de template in deze link <<<
Bekijk ook in deze pdf de uitleg hoe het doek gedrukt en gemonteerd zal worden.

  • Prijzen per stuk, exclusief btw: 25st. € 49,95 – 50st. € 42,95 – 100st. € 39,95
  • Uitvoering in polyester mesh stof, kunststof safety-clips en bedrukt in full colour
  • Frame met blank vernis. Afmeting 125 x 55 x 3,5cm. Gewicht 3,5kg