strandstoel,bedrukt,logo,hout,ligstoel

U wilt houten strandstoelen laten bedrukken met uw eigen logo en/of teksten?
Bij www.strandstoelen.nl hebben keuze uit maar liefst 8 verschillende uitvoeringen.

Onze strandstoel Beach is zeer geliefd bij Beach Clubs, horeca gelegenheden en andere evenementen waar gegeten en gedronken wordt. De strandstoel Beach heeft namelijk een systeem waarbij het doek gemakkelijk afneembaar is maar toch zeer sterk bevestigd is aan het frame. Het verwisselbare doek wordt gewikkeld om het houten frame en met een houten lat geklemd in een uitsparing van het hout. Een afneembaar doek is handig als u het bedrukt doek wilt schoonmaken of wassen. Bovendien kunt zelf makkelijk de doeken verwisselen of vervangen. Het frame is gemaakt van 100% beukenhout en het doek van afwasbaar, kleurecht en UV-bestendig poly-katoen. Het frame is iets breder dan de standaard strandstoelen en dat komt het zitcomfort ten goede. Afmeting 125 x 58 x3,1cm.

De strandstoel Beach kan over het gehele doek in full colour bedrukt worden. Het polyester doek is wit en wordt aan één kant bedrukt met uw afbeelding, beeldmerk of teksten. De achterkant van het doek blijft wit. Het beuken houten frame is onbehandeld naturel. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en kunnen ook voor u het complete ontwerp uitvoeren. Onze ontwerpers hebben jarenlang ervaring en weten precies wat druktechnisch mogelijk is. Wilt u zelf, of uw eigen ontwerper aan de slag met het artwork? Download dan hier het stramien voor de opmaak.

Strandstoelen met uw logo

Strandstoelen zijn geliefde promotiemiddelen. Onze strandstoelen zijn van een hoge kwaliteit en hierdoor zijn ze langdurig in gebruik en dat komt uw reclame opdruk ten goede. Uw bedrijfslogo of slogan blijft langer onder de aandacht bij uw relaties, en dat is toch de bedoeling van reclame maken. Voor bedrukte strandstoelen zijn wij u geschikte partner: www.strandstoelen.nl heeft de meeste keuze in verschillende uitvoeringen van houten opvouwbare strandstoelen die allemaal bedrukt kunnen worden. Onze klantenservice kan u adviseren welke strandstoelen voor u het meest geschikt zijn.
Laat de houten strandstoelen door ons bedrukken en u heeft een perfect reclame artikel in handen dat tevens zeer geschikt is als origineel relatiegeschenk. Bij www.strandstoelen.nl zit u goed als het gaat om bedrukte houten strandstoelen.

  • Prijzen per stuk, exclusief btw: 50st. € 29,95 – 100st. € 28,95 – 250st. € 25,95
  • Afmetingen : 125 x 58 x 3,1 cm. Gewicht 3,3kg